Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση τιμής στους πρωτεύσαντες και αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες της Σάμου.



Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Σάμου καί Ικαρίας, διοργάνωσε εκδήλωση, κατά την οποία βραβεύθηκαν οἱ πρωτεύσαντες καί αριστεύσαντες μαθητές, του σχολικού έτους 2011-2012, των Γυμνασίων καί Λυκείων τῆς Σάμου: για τούς μαθητές τῆς Δυτικής Σάμου, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 στην αίθουσα τῆς Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου και για τούς μαθητές τῆς Ανατολικής Σάμου, τη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 καί ώρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Βαθέος.
300 μαθητές και μαθήτριες παρουσία των γονέων και των συγγενών τους . Έλαβαν από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ Ευσεβίου τον έπαινο της τοπικής μας Εκκλησίας , την εικόνα της Παναγίας με ημερολόγιο 2013 και έντυπο για τα 100 χρόνια από την Ένωση της Σάμου με την Ελλάδα. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε επίκαιρα και στο τέλος τόνισε μεταξύ άλλων: «το βραβείο του άριστα που έχετε στο νού και στην καρδιά σας κάντε το πίστη στο Θεό και αγάπη στον συνάνθρωπο».












Το τέλος της εκδηλώσεως επισφραγίστηκε με την  φοιτητική εκκλησιαστική δράση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας η οποία παρουσίασε εόρτιο νεανικό πρόγραμμα.