Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τον Μητροπολίτη Σάμου κ.κ ΕΥΣΕΒΙΟ επισκέφθηκαν στο Μητροπολιτικό μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου οι πρωταθλήτριες της ομάδας βόλεϊ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Σάμου.



Οι πρωταθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Σάμου επισκέφθηκαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου κ.κ ΕΥΣΕΒΙΟ.
Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου κ.κ ΕΥΣΕΒΙΟ επισκέφθηκαν στο Μητροπολιτικό μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου οι πρωταθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Σάμου με τον υπεύθυνο του τμήματος Βόλεϊ, Γενικό έφορο κ. Γεώργιο Αβραμίδη ο οποίος παρέδωσε μια μπάλα με όλα τα ονόματα τον αθλητριών και παρουσίασε της αθλήτριες και τον προπονητή στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  κ.κ ΕΥΣΕΒΙΟ κάνοντας μια μικρή αναδρομή το πως έφτασε η ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος δίχως οικονομική ενίσχυση από κανένα κρατικό φορέα αλλά και μη παίρνοντας ούτε ένα ευρώ από την Ομοσπονδία και την Τ.Ε ΕΟΠΕ Σάμου, που απαιτεί από της ομάδες να πληρώνουν ακόμα και τα μετάλλια που παίρνουν κατά την διάρκεια της απονομής του Κυπέλλου.

      Στη συνέχεια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ ΕΥΣΕΒΙΟΣ συνεχάρη για την επιτυχία τα κορίτσια, τον προπονητή και τον υπεύθυνο του τμήματος Βόλεϊ Γενικό έφορο κ. Γεώργιο Αβραμίδη της πρωταθλήτριας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ευχήθηκε ο Σαρκωθείς Χριστός να τους χαρίζει υγεία πρόοδο και ευτυχία για να δώσει στη συνέχεια σε κάθε αθλήτρια μια λαμπάδα ευχόμενος καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.
     Η πρωταθλήτρια ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο εκκλησιαστικό μουσείο της ιεράς μητρόπολης Σάμου.