Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Μετακατασκηνωτική συνάντηση Νέων.



Με την συμμετοχή 40 περίπου νέων ( αγοριών και κοριτσιών Γυμνασίου –Λυκείου ), οι οποίοι πέρασαν από τις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως μας το καλοκαίρι του 2012 . Πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετακατασκηνωτική συνάντηση  την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013 με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ Ευσεβίου.
Ο Σεβασμιώτατος αφού ευλόγησε την πίτα των  στελεχών της Κατασκηνωτικής προσπάθειας της Ιεράς Μητροπόλεως μας μίλησε από καρδιάς στους παρευρισκόμενους  τονίζοντας την σπουδαιότητα της αρετής της ταπεινοφροσύνης, δίνοντας έτσι  το « μυστικό » για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την πνευματική , πρωτίστως , κρίση που διερχόμαστε. 
 Αντάλλαξε απόψεις με τους νέους, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά και προσκάλεσε όλους στην δεύτερη μετακατασκηνωτική συνάντηση την περίοδο των εορτών του Πάσχα , ώστε  « να θυμηθούν και να ξαναζήσουν στους χώρους της κατασκήνωσης στιγμές από την περασμένη κατασκηνωτική περίοδο και να ετοιμαστούν  για να ξαναζήσουν παρόμοιες το καλοκαίρι του 2013».  Η εκδήλωση έκλεισε με κατασκηνωτικά τραγούδια  και πολλές ευχές.